Siirry sisältöön
Sairaanhoitajapäivät Liity jäseneksi Asiointipalvelu
In English Haku

Webinaari 16.2.23 klo 15–16, Ratkaisukeskeisyys tiimityössä

koulutus - webinaari

16.02.2023

Webinaarissa käsitellään tiimityötä eri näkökulmista ja punaisena lankana on ratkaisukeskeisyys. Teema korostuu erityisesti nyt, kun Sotealueet organisoituvat ja niin ”vanhat” kuin uudetkin työyhteisöt muodostavat yhteistä toimintakulttuuria koronan jäljiltä työvoimapulan keskellä. Positiivisella toimintakulttuurilla saamme uusia työntekijöitä alalle ja yksiköihin. Tunnetila on tärkeä tiimin peruskivi.

Luennoitsijana toimii Petri Kylmänen, sh YAMK, työnohjaaja, ReTeaming valmentaja, Kyllikki Pohjala palkittu. Luennoitsijalle voi lähettää etukäteen kysymyksiä, petri.kylmanen@moodhouse.fi

Katso webinaari livenä 16.2.23 klo 15 tai tallenteena uudesta asiointipalvelustamme. Kirjautuessasi ensimmäisen kerran palveluun, klikkaa sivun alalaidassa olevaa ”Tilaa uusi salasana tästä” -linkkiä. Aikaisempi salasanasi ei ole voimassa. Anna oma sähköpostiosoitteesi ja klikkaa ”Tilaa uusi salasana”. Saat sähköpostiisi viestin, josta löydät sekä jäsennumerosi että linkin, josta pääset määrittämään itsellesi haluamasi salasanan. Kopioi jäsennumerosi viestistä ja klikkaa linkkiä. Lue tarkemmat kirjautumisohjeet täältä.

Kiinnostuitko tästä jäsenedusta? Liity meihin nyt.