Siirry sisältöön
Sairaanhoitajapäivät Liity jäseneksi Asiointipalvelu
In English Haku

Webinaari 2.3.23 klo 15–16, Turvallisuudentunne työhyvinvointia tukemassa

koulutus - webinaari

02.03.2023

Webinaarissa käsitellään turvallisuudentunteen vaikutusta työhyvinvointiin. Turvallisuudentunne on perustarve, joka syntyy keskusteluissa ja yhteisissä kokemuksissa ja sen edellytyksenä on luottamus ihmisten välillä. Tunteiden säätely ja sanallistaminen lisäävät turvallisuudentunnetta ja hyvinvointia. Johtamistavalla ja työyhteisön vuorovaikutuksella on merkittävä vaikutus turvallisuuden tunteeseen.

Luennoitsijoina toimivat aiheesta opinnäytetyönsä tehnyt projektityöntekijä Pia Nummila, sekä projektipäällikkö Hilkka Lydén Laurea-ammattikorkeakoulun ja Suomen Sairaanhoitajat ry:n Hyvinvoiva terveydenhuolto -hankkeesta. Pia on sosionomi (YAMK) ja ratkaisukeskeinen lyhytterapeutti. Hilkka on koulutukseltaan sairaanhoitaja (YAMK), diakonissa ja tohtorikoulutettava. Hankkeen tavoitteena on ylläpitää ja parantaa terveydenhuollon ammattilaisten fyysistä, sosiaalista ja psyykkistä toimintakykyä sekä edistää terveydenhuoltohenkilökunnan työssä jaksamista.

Katso webinaari livenä 2.3.23 klo 15 tai tallenteena uudesta asiointipalvelustamme. Kirjautuessasi ensimmäisen kerran palveluun, klikkaa sivun alalaidassa olevaa ”Tilaa uusi salasana tästä” -linkkiä. Aikaisempi salasanasi ei ole voimassa. Anna oma sähköpostiosoitteesi ja klikkaa ”Tilaa uusi salasana”. Saat sähköpostiisi viestin, josta löydät sekä jäsennumerosi että linkin, josta pääset määrittämään itsellesi haluamasi salasanan. Kopioi jäsennumerosi viestistä ja klikkaa linkkiä. Lue tarkemmat kirjautumisohjeet täältä.

Kiinnostuitko tästä jäsenedusta? Liity meihin nyt.