Siirry sisältöön
Sairaanhoitajapäivät Liity jäseneksi Asiointipalvelu
In English Haku

Webinaari 21.2. Aiheena haavanhoito

uutinen

Seuraava jäsenillemme maksuton webinaari järjestetään 21.2.2019 klo 14-15.  Webinaarissa käsitellään haavanhoidon perusperiaatteita, kuten haavan paikallishoitoa ja mekaanista puhdistusta, haavanhoitotuotteen valintaa ja hieman erilaisten haavojen erityispiirteitä ja ennaltaehkäisyä. Luennoitsijana toimii erityispätevyyden saanut haavahoitaja Arja Korhonen.

Ilmoittaudu mukaan webinaariin 20.2.2019 mennessä tästä. Webinaari on avoin vain liiton jäsenille. Ilmoittautumisen yhteydessä tarvitset jäsennumerosi. Löydät sen esimerkiksi Sairaanhoitaja-lehtesi takakannen osoitekentästä. Luennoitsijalle voi lähettää asiaan liittyviä kysymyksiä etukäteen ilmoittautumisen yhteydessä löytyvällä lomakkeella tai esityksen aikana chatin kautta. Lähetämme sinulle osallistumislinkin antamaasi sähköpostiosoitteeseen 21.2. aamupäivällä.

Jos et pääse osallistumaan mainittuna aikana, esitys on katsottavissa ilmoittautuneille myös jälkikäteen. Huomioithan, että työpaikkasi sähköpostissa saattaa olla palomuuri, joka estää vastaanottamasta postia tai estää linkin aukeamisen. Testaa linkki ajoissa ennen webinaarin alkua. Tervetuloa!

Mikä on webinaari? Webinaari eli verkkoseminaari on internetin välityksellä toteutettava virtuaalinen tapahtuma, johon sekä esiintyjät että yleisö osallistuvat omalta päätelaitteeltaan (esim. tietokone, älypuhelin, tabletti) samaan aikaan, maantieteellisestä sijainnista riippumatta. Webinaariin voi osallistua www-selaimella tai mobiililaitteelle asennettavalla sovelluksella. Mikrofonia ja kameraa ei webinaarissa tarvita, voit kysyä ja kommentoida kirjoittamalla Chat-ruudun kautta. Tule rohkeasti mukaan – et tarvitse erityistä teknistä osaamista. Osallistuminen on helppoa ja itse päätät, haluatko vain kuunnella luentoa vai myös osallistua aktiivisesti Chat-ruudun kautta.

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *