Siirry sisältöön
Sairaanhoitajapäivät Liity jäseneksi

Webinaari 24.1. Aiheena äkillisesti kuolleen henkilön läheisten tukeminen

uutinen

Seuraava jäsenillemme maksuton webinaari järjestetään 24.1.2019 ja aiheena on Äkillisesti kuolleen henkilön läheisten tukeminen- hoitosuosituksen sisältö ja implementointi

Webinaarissa käsitellään eri kuolinsyin tapahtumia äkkikuolemia ja niihin liittyviä surun ja selviytymisen erityispiirteitä. Koulutuksen pääpaino on hoitosuosituksessa, jossa on koottu yhteen paras mahdollinen tutkimusnäyttö ja asiantuntijatieto liittyen äkillisesti kuolleen henkilön läheisten tukemiseen. Suosituksen tavoitteena on lisätä tietoa äkillisesti kuolleen henkilön läheisten selviytymistä edistävästä tuesta sekä yhtenäistää käytäntöjä läheisten tukemiseksi sosiaali- ja terveydenhuollossa, ensilinjan palveluissa ja yhteiskunnassamme.

Webinaarin sisältö perustuu Hotuksen (Hoitotyön tutkimussäätiön) hoitosuositukseen, johon pääset tutustumaan tästä linkistä.

Ilmoittaudu mukaan webinaariin 23.1.2019 mennessä tästä. Webinaari on avoin vain liiton jäsenille. Ilmoittautumisen yhteydessä tarvitset jäsennumerosi. Löydät sen esimerkiksi Sairaanhoitaja-lehtesi takakannen osoitekentästä. Luennoitsijalle voi lähettää asiaan liittyviä kysymyksiä etukäteen ilmoittautumisen yhteydessä löytyvällä lomakkeella tai esityksen aikana chatin kautta. Lähetämme sinulle osallistumislinkin antamaasi sähköpostiosoitteeseen 24.1. aamupäivällä.

Jos et pääse osallistumaan mainittuna aikana, esitys on katsottavissa ilmoittautuneille myös jälkikäteen. Huomioithan, että työpaikkasi sähköpostissa saattaa olla palomuuri, joka estää vastaanottamasta postia tai estää linkin aukeamisen. Testaa linkki ajoissa ennen webinaarin alkua. Tervetuloa!

Mikä on webinaari? Webinaari eli verkkoseminaari on internetin välityksellä toteutettava virtuaalinen tapahtuma, johon sekä esiintyjät että yleisö osallistuvat omalta päätelaitteeltaan (esim. tietokone, älypuhelin, tabletti) samaan aikaan, maantieteellisestä sijainnista riippumatta. Webinaariin voi osallistua www-selaimella tai mobiililaitteelle asennettavalla sovelluksella. Mikrofonia ja kameraa ei webinaarissa tarvita, voit kysyä ja kommentoida kirjoittamalla Chat-ruudun kautta. Tule rohkeasti mukaan – et tarvitse erityistä teknistä osaamista. Osallistuminen on helppoa ja itse päätät, haluatko vain kuunnella luentoa vai myös osallistua aktiivisesti Chat-ruudun kautta.

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

sulje
Osta lippusi hoitotyön huipputapahtumaan!