Siirry sisältöön
Sairaanhoitajapäivät Liity jäseneksi Asiointipalvelu
In English Haku

Webinaari 25.5.23 klo 15–16, Perusasioita ja vinkkejä haavan hoitoon

koulutus - webinaari

25.05.2023

Webinaarissa käsitellään haavanhoitoa potilaan kohtaamisen näkökulmasta. Kuinka kuuntelen potilasta, annan hänelle tilaa kertoa itse kokemuksensa ja miten haava rajoittaa hänen elämäänsä. Vinkkejä kuinka ohjata päivittäisissä toiminnoissa ja motivoidaan potilasta edesauttamaan haavan paranemista. Saat vinkkejä haavasidosten valintaan ja haavan puhdistamiseen, unohtamatta konsultaatiota. Haavanhoito ei ole ydinfysiikkaa vaan maalaisjärjellä ajateltavaa, kun vain tiedät perusasiat.

Luennoitsijana toimii Arja Korhonen, sairaanhoitaja AMK, auktorisoitu haavahoitaja, kliinisen hoitotyön erityispätevyys, haavanhoito, Kainuun keskussairaala, kirurgianpkl/haavapkl.

Katso webinaari livenä 25.5.23 klo 15 tai tallenteena uudesta asiointipalvelustamme. Kirjautuessasi ensimmäisen kerran palveluun, klikkaa sivun alalaidassa olevaa ”Tilaa uusi salasana tästä” -linkkiä. Aikaisempi salasanasi ei ole voimassa. Anna oma sähköpostiosoitteesi ja klikkaa ”Tilaa uusi salasana”. Saat sähköpostiisi viestin, josta löydät sekä jäsennumerosi että linkin, josta pääset määrittämään itsellesi haluamasi salasanan. Kopioi jäsennumerosi viestistä ja klikkaa linkkiä. Lue tarkemmat kirjautumisohjeet täältä.

Kiinnostuitko tästä jäsenedusta? Liity meihin nyt.