Siirry sisältöön
Sairaanhoitajapäivät Liity jäseneksi Asiointipalvelu
In English Haku

Webinaari 6.10.22 klo 15–16, Hoitajan painekattilassa

koulutus - webinaari

06.10.2022

Miten pitää omassa työssä lämpimänä merkitys ja luottamus? Miten löytää tasapainoa ja iloa työn sekä perheen ristipaineissa? Miten päästää höyryt ulos? Voisiko löytyä nappuloita kattilan hallintaan? Webinaarissa keskitytään oman hyvinvoinnin osa-alueiden vahvistamiseen. Mitkä ovat minun rajani? Millainen hoitaja, nainen haluan olla? Millainen ammattilainen olen? Miten omalla toiminnallani voin tunnistaa ja parantaa vireystilaani?

Luennoitsijoina toimivat Maria Akatemian Työnjanoon! -hankkeen projektityöntekijät ja asiantuntijat Sini Svanberg ja Iiris Nurmo.

Katso webinaari livenä 6.10. klo 15 tai tallenteena uudesta asiointipalvelustamme. Kirjautuessasi ensimmäisen kerran palveluun, klikkaa sivun alalaidassa olevaa ”Tilaa uusi salasana tästä” -linkkiä. Aikaisempi salasanasi ei ole voimassa. Anna oma sähköpostiosoitteesi ja klikkaa ”Tilaa uusi salasana”. Saat sähköpostiisi viestin, josta löydät sekä jäsennumerosi että linkin, josta pääset määrittämään itsellesi haluamasi salasanan. Kopioi jäsennumerosi viestistä ja klikkaa linkkiä. Lue tarkemmat kirjautumisohjeet täältä.

Kiinnoistuitko tästä jäsenedusta? Liity meihin nyt.