Siirry sisältöön
Sairaanhoitajapäivät Liity jäseneksi Asiointipalvelu
In English Haku

Webinaari 9.3.23 klo 15–16, EKG ja rytmihäiriöt osa 1

koulutus - webinaari

09.03.2023

Webinaarissa käsitellään EKG:n muodostumista, sydämen fysiologiaa, EKG:n osia, johtumisaikoja, akseleita ja haarakatkoksia, systemaattista EKG- tulkintaa, rytmihäiriömekanismeja ja tehdään myös tulkintaharjoituksia. Luennoitsijana toimii Jukka Kettunen, ensihoidon lehtori, Metropolia AMK, Palomies-ensihoitaja AMK, MSc, AOKK, ERC ALS Full instructor.

EKG ja rytmihäiriöt osa 2 (tulossa 16.3.23 klo 15) on jatkoa tälle verkkokoulutukselle. Suosittelemme molempien osien katsomista.

Katso webinaari livenä 9.3.23. klo 15 tai tallenteena uudesta asiointipalvelustamme. Kirjautuessasi ensimmäisen kerran palveluun, klikkaa sivun alalaidassa olevaa ”Tilaa uusi salasana tästä” -linkkiä. Aikaisempi salasanasi ei ole voimassa. Anna oma sähköpostiosoitteesi ja klikkaa ”Tilaa uusi salasana”. Saat sähköpostiisi viestin, josta löydät sekä jäsennumerosi että linkin, josta pääset määrittämään itsellesi haluamasi salasanan. Kopioi jäsennumerosi viestistä ja klikkaa linkkiä. Lue tarkemmat kirjautumisohjeet täältä

Kiinnostuitko tästä jäsenedusta? Liity meihin nyt.