Siirry sisältöön
Sairaanhoitajapäivät Liity jäseneksi

Webinaari: Ihmiskaupan uhrin tunnistaminen ja palveluohjaus

uutinen

Jäsenetuna tarjoamme Sairaanhoitajaliiton jäsenille maksuttomia webinaareja ajankohtaisista aiheista.

Seuraava webinaari järjestetään torstaina 24.5. klo 14-15 ja aiheena on Ihmiskaupan uhrin ensivaiheen tunnistaminen ja palveluohjaus. Ihmiskaupan uhri voi tulla vastaan asiakkaana terveydenhuollon eri toimipisteissä. Kuinka tunnistaa mahdollinen ihmiskaupan uhri ja mitä tehdä tilanteessa? Luennoitsijana toimivat IOM Suomen-maatoimiston ihmiskaupan vastaisen työn hankekoordinaattori Jaana Sipilä sekä hankeassistentti Miila Nieminen ”Ihmiskaupan uhrien terveys ja hyvinvointi (HOIKU) -hankkeesta.

Ilmoittaudu mukaan live-lähetykseen tästä linkistä 22.5. mennessä. Webinaari on avoin vain liiton jäsenille. Ilmoittautumisen yhteydessä tarvitset jäsennumerosi. Löydät sen esimerkiksi Sairaanhoitaja-lehtesi takakannen osoitekentästä. Luennoitsijalle voi lähettää asiaan liittyviä kysymyksiä etukäteen ilmoittautumisen yhteydessä löytyvällä lomakkeella tai esityksen aikana chatin kautta. Lähetämme sinulle osallistumislinkin antamaasi sähköpostiosoitteeseen viimeistään 24.5. aamupäivällä.

Jos et pääse osallistumaan mainittuna aikana, esitys on katsottavissa ilmoittautuneille myös jälkikäteen. Huomioithan, että työpaikkasi sähköpostissa saattaa olla palomuuri, joka estää vastaanottamasta postia tai estää linkin aukeamisen. Testaa linkki ajoissa ennen webinaarin alkua. Tervetuloa!

Mikä on webinaari? Webinaari eli verkkoseminaari on internetin välityksellä toteutettava virtuaalinen tapahtuma, johon sekä esiintyjät että yleisö osallistuvat omalta päätelaitteeltaan (esim. tietokone, älypuhelin, tabletti) samaan aikaan, maantieteellisestä sijainnista riippumatta. Webinaariin voi osallistua www-selaimella tai mobiililaitteelle asennettavalla sovelluksella. Mikrofonia ja kameraa ei webinaarissa tarvita, voit kysyä ja kommentoida kirjoittamalla Chat-ruudun kautta. Tule rohkeasti mukaan – et tarvitse erityistä teknistä osaamista. Osallistuminen on helppoa ja itse päätät, haluatko vain kuunnella luentoa vai myös osallistua aktiivisesti Chat-ruudun kautta.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

sulje
Osta lippusi hoitotyön huipputapahtumaan!