Siirry sisältöön
Sairaanhoitajapäivät Liity jäseneksi

Webinaari Työnohjauksesta 16.4.

uutinen

Maksuton webinaari jäsenille järjestetään 16.4.2019 klo 14-15.  Webinaarissa käsitellään Työnohjausta.  Mitä työnohjaus on, miksi ja miten työnohjauksesta voisi olla hyötyä yksittäiselle työntekijälle ja koko työyhteisölle. Työnohjaus on hyvä menetelmä terveydenhuollon työyhteisöihin, mutta sitä ei vielä hyödynnetä riittävästi. Tule kuulemaan, miten sinä sairaanhoitajana voisit hyötyä työnohjauksesta. Webinaari soveltuu hyvin myös esimiehille. Tule kuulemaan, miten työyhteisösi voisi hyödyntää työnohjausta. Luennoitsijana psykoterapeutti ja työnohjaaja Kalle Murtonen.

Ilmoittaudu mukaan webinaariin 15.4.2019 mennessä klikkaamalla tätä linkkiä. Webinaari on avoin vain liiton jäsenille. Ilmoittautumisen yhteydessä tarvitset jäsennumerosi. Löydät sen esimerkiksi Sairaanhoitaja-lehtesi takakannen osoitekentästä. Luennoitsijalle voi lähettää asiaan liittyviä kysymyksiä etukäteen ilmoittautumisen yhteydessä löytyvällä lomakkeella tai esityksen aikana chatin kautta. Lähetämme sinulle osallistumislinkin antamaasi sähköpostiosoitteeseen 16.4. aamupäivällä.

Jos et pääse osallistumaan mainittuna aikana, esitys on katsottavissa ilmoittautuneille myös jälkikäteen. Huomioithan, että työpaikkasi sähköpostissa saattaa olla palomuuri, joka estää vastaanottamasta postia tai estää linkin aukeamisen. Testaa linkki ajoissa ennen webinaarin alkua. Tervetuloa!

Mikä on webinaari? Webinaari eli verkkoseminaari on internetin välityksellä toteutettava virtuaalinen tapahtuma, johon sekä esiintyjät että yleisö osallistuvat omalta päätelaitteeltaan (esim. tietokone, älypuhelin, tabletti) samaan aikaan, maantieteellisestä sijainnista riippumatta. Webinaariin voi osallistua www-selaimella tai mobiililaitteelle asennettavalla sovelluksella. Mikrofonia ja kameraa ei webinaarissa tarvita, voit kysyä ja kommentoida kirjoittamalla Chat-ruudun kautta. Tule rohkeasti mukaan – et tarvitse erityistä teknistä osaamista. Osallistuminen on helppoa ja itse päätät, haluatko vain kuunnella luentoa vai myös osallistua aktiivisesti Chat-ruudun kautta.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *