Siirry sisältöön
Sairaanhoitajapäivät Liity jäseneksi Asiointipalvelu
In English Haku

Uudenmaan sairaanhoitajat ry

Uudenmaan sairaanhoitajat ry tarjoaa sairaanhoitajien oman yhteisön tuen lähellä sinua. Tule mukaan kehittämään sairaanhoitajan työtä ja hyvinvointia sekä verkostoitumaan ja virkistäytymään.

Osallistu tapahtumiin ja tule keskustelemaan vaikka siitä mitä on turvallinen ja laadukas potilaan hoito tai kollegiaalisuus sinun yhteisössäsi. Jaa kokemuksiasi ja vaikutetaan yhdessä sairaanhoitajan ammattiin ja osaamiseen! Uudenmaan sairaanhoitajia on 7 500 henkilöä ja se on suurin viidestätoista alueyhdistyksestä, jonka kautta jäsen kuuluu Suomen Sairaanhoitajiin.

Jäsenenä annat tukesi Suomen Sairaanhoitajien tehtävälle sairaanhoitajan työn arvon näkyväksi tekemisessä, mutta Uudenmaan sairaanhoitajissa saat myös paljon henkilökohtaisia jäsenetuja!

Tule mukaan toimintaan ja liity jäseneksi ellet vielä ole jäsen. Voit tutustua toimintaamme myös seuraamalla Facebookissa – haluamme olla sinulle maailman paras yhteisö! Kysy, anna palautetta tai ota yhteyttä suoraan työryhmiin ja aktiivitoimijoihimme. Lue vuoden 2022 vuosikertomus.

Tapahtumat

  • Sairaanhoitajapäivät 2023

    Suomen Sairaanhoitajien järjestämä Sairaanhoitajapäivät on Suomen suurin hoitotyön täydennyskoulutus- ja näyttelytapahtuma, joka on räätälöity nimenomaan sairaanhoitajien ammattikunnalle.

Katso kaikki tapahtumat

Uutiset

Katso kaikki uutiset

Hallitus

Uudenmaan sairaanhoitajat ry:n hallitus 2023

Marita Knuutila, puheenjohtaja,
knuutilamarita@gmail.com

Jaana Kotila, varapuheenjohtaja

Tuuli Oinonen, rahastonhoitaja

Helinä Heino, sihteeri

Birgitta Tetri

Kamilla Rautio

Emma Rautio

Anne Rajatammi

Eliisa Valovirta (varajäsen)

Mika Alastalo (varajäsen)

Karel Suvitie, tiedottaja (varajäsen)

Uudenmaan seniorisairaanhoitajat

Marja Hämäläinen
puheenjohtaja, marjainkeri1@gmail.com, puh. 050 5543 777

Marjut Karhula
tiedottaja, marjut.karhula@kolumbus.fi puh. 0400 6498 42

Uudenmaan sairaanhoitajien työryhmät

Uudenmaan sairaanhoitajien akuuttihoitotyön työryhmä

Uudenmaan sairaanhoitajien akuutin hoitotyön työryhmä on aloittanut toimintansa vuonna 2015. Työryhmän tarkoituksena on edistää hoitohenkilöstön ymmärtämystä ja tietoutta akuuttihoitotyöstä monimuotoisissa toimintaympäristöissä.

Uudenmaan sairaanhoitajien toiminnan tavoitteena on tarjota koulutuksen ja verkostoitumisen avulla tietoa ja tukea akuutin hoitotyön osaamiseen. Toiminnan suunnittelussa yhdistyksellämme on säännöllisesti kokoontuva asiantuntijaryhmä. Lähetä meille ideoita siitä, minkälaisia koulutuksia tai tapahtumia haluaisit meidän järjestävän. Ota yhteyttä ja tule mukaan. Ryhmän yhteystiedot:

Helinä Heino
puheenjohtaja,  helina.heino@gmail.com

Muut jäsenet: Meeri Mustonen, Tiia Saastamoinen, Mika Alastalo, Tiina Sköönilä, Johanna Sanoja ja Lotta-Maija Tiikkainen. Tutustu ryhmän jäseniin tarkemmin tästä.

Huoneisto
Yhteydenotot ja kyselyt pasilanheikki@gmail.com
puh.  045 863 3974
Huoneiston varaus https://evaraus.fi/uudenmaansairaanhoitajat

Yhdistyksemme Y-tunnus on 0200117-0.

 

Yhteydenottolomake

Lomakkeen avulla pääset antamaan palautetta.

sulje
Osta lippu