Siirry sisältöön
Sairaanhoitajapäivät Liity jäseneksi Asiointipalvelu
In English Haku

Nina Kilkku jatkaa Horation puheenjohtajana – onnittelut!

uutinen

Yliopettaja Nina Kilkku, Horation puheenjohtaja

Yliopettaja Nina Kilkku on valittu uudelle kaudelle jatkamaan puheenjohtajana Euroopan psykiatristen sairaanhoitajien organisaatiossa, Horatiossa. Lämpimät onnittelut ja kiitos hyvästä työstä!

Horatio on eurooppalainen mielenterveyshoitotyön katto-organisaatio, jossa on mukana  alan järjestöjä ja yhdistyksiä yli 20 maasta. Myös Suomen sairaanhoitajaliitto on jäsenjärjestö ja Nina Kilkku on toiminut jo useamman vuoden ajan ansiokkaasti Horatiossa liiton edustajana.

Aktiivista toimintaa mielenterveyshoitotyön kehittämiseksi

Horatiolla oli juuri vuotuinen konferenssinsa, tällä kertaa Kööpenhaminassa. Teema oli mielenterveyshoitotyön ytimessä: osallisuus.

”Osallisuuden todellisuus näkyy mielenterveystyön arjessa, kohtaamisissa, siinä miten me kaikki olemme osallisia yhteiskunnassa ja toistemme kanssa, miten ymmärrämme ja kohtaamme toisemme silloin, kun joku on apua hakemassa ja toinen sitä tarjoamassa, siinä miten arvostamme ja kunnioitamme toisiamme”, tiivistää Kilkku.

Lue Nina Kilkun tuoreesta blogi-tekstistä konferenssin kuulumisia ja Horation uusia suunnitelmia: muun muassa mielenterveyshoitotyön kansainvälinen täydennyskoulutuspäivä ensi marraskuussa Tampereella ja ensi vuoden konferenssi Berliinissä. Tervetuloa niihin mukaan, oppimaan ja jakamaan! Muista hyödyntää jäsenetuasi, opintoapurahaa, kattamaan osallistumisesi kuluja.

 

Lisätietoja:

Nina Kilkku
Yliopettaja, psykoterapeutti, TtT, FFNMRCSI
Puheenjohtaja, European Psychiatric Nurses (Horatio)
Tampereen ammattikorkeakoulu

Anna Suutarla
Kansainvälisten asioiden päällikkö, Sairaanhoitajaliitto
anna.suutarla(at)sairaanhoitajat.fi

 

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *