Siirry sisältöön
Sairaanhoitajapäivät Liity jäseneksi Asiointipalvelu
In English Haku

Onnea erityispätevyysnimikkeen saaneille!

uutinen

Neljälle sairaanhoitajalle on heidän hakemuksensa perusteella myönnetty tänä vuonna Suomen Sairaanhoitajien erityispätevyysnimike:

  • Anne Kuusisto, Pori, Hoitotyön tiedonhallinta (nimikkeen uusinta)
  • Sinikka Lahtinen, Espoo, Kliininen hoitotyö: pitkäaikaiset terveysmuutokset, Lantionpohjaongelmien hoitotyö (nimikkeen uusinta)
  • Anne Ojala, Jyväskylä, Kliininen hoitotyö: pitkäaikaiset terveysmuutokset, Haavanhoitotyö (nimike myönnettiin ensimmäistä kertaa)
  • Minna Rauhala, Espoo, Hoitotyön tiedonhallinta (nimike myönnettiin ensimmäistä kertaa)

Sairaanhoitajan erityispätevyysnimike on julkinen lisäansio ja tunnustus, joka tekee näkyväksi sairaanhoitajan erityisen osaamisen ja asiantuntijuuden. Hakijan tulee hakemuksessaan osoittaa riittävästi näyttöjä perustutkinnon jälkeen hankitusta koulutuksesta, työkokemuksesta ja muusta toiminnasta, joita ovat opetus-, ohjaus-, kehittämis- ja julkaisutoiminta. Nimike on voimassa aina viisi vuotta kerrallaan, minkä jälkeen sen voi uusia.

”Erityispätevyysnimikkeen saaneet sairaanhoitajat ovat tiukan arviointiseulan läpäisseitä vahvoja osaajia. Hakemuksista välittyy niin tieto, taito kuin innostus oman erikoisalansa ja oman osaamisensa jatkuvaan kehittämiseen. Näistä kollegoista työnantaja ja koko työyhteisö voivat todellakin olla ylpeitä”, sanoo Suomen Sairaanhoitajen asiantuntija Anna Suutarla.

Suomen Sairaanhoitajien hallitus päätti nimikkeen saajista kokouksessaan 25.11.2022.

Lämpimät onnittelut kaikille nimikkeen saaneille!

Lue lisää: Sairaanhoitajan erityispätevyysnimike

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *