Siirry sisältöön
Sairaanhoitajapäivät Liity jäseneksi Asiointipalvelu
In English Haku

Queen Silvia Nursing Award -stipendin hakuaika 1.9.-15.11.2019

uutinen

Sairaanhoitajaopiskelijoiden tuoreita ideoita vanhustenhoitoon etsitään jälleen: Queen Silvia Nursing Award -stipendi jaetaan kuudetta kertaa Suomessa.

Swedish Care International yhteistyökumppaneineen myöntää Queen Silvia Nursing Award -stipendin jälleen vuonna 2019. Stipendi myönnetään vuosittain yhdelle sairaanhoitajaopiskelijalle Suomessa ja yhdelle Ruotsissa. Haku on käynnissä 1.9.15.11.2019 välisenä aikana.

Queen Silvia Nursing Award -stipendin tarkoituksena on edistää uusia innovaatioita ja osaamista hoitoalalla ja vaikuttaa siten väestön ikääntymisen aiheuttamien haasteiden ratkaisemiseen. Stipendi myönnetään sairaanhoitajaopiskelijalle, joka tarjoaa parhaan ratkaisun tulevaisuuden vanhusten ja -dementiahoidon haasteisiin.

Queen Silvia Nursing Award lanseerattiin Ruotsissa 70-vuotislahjaksi kuningatar Silvialle vuonna 2013. Ensimmäinen suomalainen stipendiaatti valittiin vuonna 2014.

” Ideoimalla pystymme näyttämään, että sairaanhoitajaopiskelijat haluavat olla mukana kehittämässä muistisairaiden ja vanhusten hoitoa ja meillä on siihen hyviä ehdotuksia.”, sanoo Suomen ensimmäinen QSNA -stipendiaatti Laura Virtanen. 

Vuonna 2018 stipendin sai Maiju Björkqvist.

Queen Silvia Nursing Award -palkinto koostuu 6 000 euron arvoisesta stipendistä sekä yksilöllisesti räätälöitävästä puolen vuoden harjoittelujaksosta. Harjoittelun aikana opiskelija perehtyy monipuolisesti vanhustenhoitoon ja vanhusten käyttämiin palveluihin sekä Suomessa että ulkomailla. Stipendiaattien nimet julkistetaan joulukuussa, ja kuningatar Silvia luovuttaa heille palkinnot keväällä 2020 Tukholmassa.

 

Yhteystiedot:

Projektikoordinaattori : Corinne Åsbacka, Corinne.Asbacka@folkhalsan.fi

Lisätietoja stipendistä sekä hakuohjeet:

https://campaign.queensilvianursingaward.fi/ 

www.sci.se

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *