Siirry sisältöön
Sairaanhoitajapäivät Liity jäseneksi Asiointipalvelu
In English Haku

Sairaanhoitajaliiton uusi koulutuskokonaisuus avoinna jäsenille

uutinen

Sairaanhoitajaliiton koulutuksia kehitetään jatkuvasti. Liiton missiona on tukea sairaanhoitajaa ammatillisen osaamisen kehittämisessä ja työhyvinvoinnissa. Haluamme, että sairaanhoitajan ammatillisuus säilyy korkeatasoisena ja ajantasaisena läpi koko uran, opiskeluajoista alkaen. Siksi julkistamme nyt liiton strategiaa tukemaan uuden, kokonaisvaltaisen koulutuskokonaisuuden, joka vahvistaa jäsentemme ammatillista osaamista sekä henkistä ja fyysistä hyvinvointia.

Koulutuskokonaisuuteen lisätään kaksi uutta osaa elokuussa: Sairaanhoitajaliiton uusi oppimisympäristö, Oppi-palvelu, sekä työhyvinvointiin että sairaanhoitajan työkenttään keskittyvät vlogit. Syksyn ja ensi kevään mittaan julkaisemme lisää pidempikestoisia koulutuksia. Tulossa ovat muun muassa työnohjaajakoulutus, oppisopimuskoulutuksia sekä mentorointiohjelma.

Katri Tuomainen, koulutuspalveluiden asiantuntija kommentoi: ” On ollut ilo saada kehittää laajaa koulutuskokonaisuutta Sairaanhoitajaliiton jäsenille. Sitä suunnitellessani olen halunnut painottaa monipuolisuutta ja kattavaa valikoimaa niin, että sisällöstä iso osa on jäsenille maksutonta. Maksutonta koulutusta täydentävät kohdennetut, maksulliset koulutukset.”

Oppi-palvelu

Oppi-palvelu on Sairaanhoitajaliiton uusi, vain jäsenille tarkoitettu oppimisympäristö, joka auttaa kehittämään sairaanhoitajan ammattitaitoa ja ylläpitämään jäsentemme henkistä ja fyysistä hyvinvointia. Oppi-palvelusta löytyy yli 400 luentoa sekä yli 30 tuntia treeniohjelmia tukemaan tätä tavoitetta. Sairaanhoitajaliitto mahdollistaa koulutusten käyttöönoton pienen lisenssimaksun hinnalla sillä jäsenenä voit ostaa palveluun kuukausi- tai vuosilisenssin. Oppi-palvelun sisältö koostuu Sairaanhoitajaliiton verkkokursseista sekä Skhole Oy:n koulutuspalvelun sisällöistä. Lue lisää Oppi-palvelusta ja hanki lisenssi

Vlogit

Kahdessa uudessa vlogissamme, Työnohjaajan tuolissa ja Sairaanhoitaja, monta mahdollisuutta, kartoitamme työhyvinvointia sekä sairaanhoitajan ammatin monia eri mahdollisuuksia laajalla terveydenhoitosektorilla. Työnohjaajan tuolissa -vlogeissa käydään läpi työntekijän perustehtävää, kannustamista ja sen merkitystä työntekijälle, työhyvinvointia sekä tiimiorganisaatiota ja siinä toimimista.

Webinaarit

Jäsenille maksuttomat webinaarit ovat olleet Sairaanhoitajaliiton suosituimpia jäsenetuja. Webinaarit jatkuvat elokussa ja tämän syksyn aiheina ovat muun muassa haavanhoito, tyttöjen ja naisten ympärileikkausten aiheuttamat terveysongelmat ja niihin saatavalla oleva apu sekä lääke- ja liuoslaskut. Aikaisemmasta käytännöstä poiketen webinaareihin ei tarvitse enää ilmoittautua etukäteen. Niihin pääsee kätevästi tämän linkin kautta. Kirjautuessasi katsomaan webinaareja tarvitset jäsennumerosi, jonka löydät esimerkiksi sähköpostiisi tulleen uutiskirjeen yläkulmasta tai Sairaanhoitaja-lehden takakannen osoitekentästä.  Mikäli et pääse live-webinaarin ajankohtana osallistumaan, voit katsoa tallenteen myöhemmin saman linkin kautta.

Sairaanhoitajapäivät 

Sairaanhoitajapäivät on Suomen suurin vuosittainen hoitotyön tapahtuma. Tänä vuonna Sairaanhoitajapäivät pidetään virtuaalisina 11. – 12.10.2021. Lue lisää Sairaanhoitajapäivistä, niiden ohjelmasta ja osta lippu tapahtumaan

Tervetuloa kehittämään ammatillista osaamistasi Sairaanhoitajaliiton koulutusten pariin. Toivottavasti nautit oppimatkastasi!

Katri Tuomainen, asiantuntija, koulutuspalvelut

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *