Siirry sisältöön
Sairaanhoitajapäivät Liity jäseneksi Asiointipalvelu
In English Haku

Sairaanhoitajapäivät järjestetään virtuaalitapahtumana lokakuussa 2021

uutinen

Sairaanhoitajat pääsevät vihdoin Sairaanhoitajapäiville

Sairaanhoitajaliitto järjestää hoitotyön suurimman vuotuisen koulutustapahtuman virtuaalisena 11.–12.10.2021. Sairaanhoitajapäivät on vuosittainen hoitotyön huipputapahtuma, jota on järjestetty vuosikymmenien ajan.

Virtuaalisten Sairaanhoitajapäivien ohjelma tulee olemaan monipuolinen ja hyvin ajankohtainen. Ilolla ilmoitammekin 11.10.2021 livelavan valovoimaiset päätähtemme Perttu Pölösen ja Asta Raamin

  • Luentoja miettiessämme huomioimme erityisen hyvin ajankohtaiset aiheet sekä sairaanhoitajille kertyneen tarpeen kokoontua, vaihtaa ajatuksia ja ammentaa lisäkoulutusta. Näitä päiviä on odotettu ja ne tulevat olemaan odotusten arvoiset toteutuessaan, sanoo Sairaanhoitajaliiton koulutussuunnittelija Katri Tuomainen.

Virtuaalitapahtumaa voi seurata helposti kaikkialta Suomesta ja esityksiin voi palata joustavasti oman aikataulun mukaan.

  • Lokakuussa tulemme kokemaan ainutlaatuiset Sairaanhoitajapäivät. Haluan toivottaa kaikki lämpimästi tervetulleiksi oppimaan ja kokemaan. Olemme iloisia, että vuoden tauon jälkeen sairaanhoitajat pääsevät tänä syksynä vihdoin kokoontumaan oman alan tapahtumaan, kuulumisten ja kouluttautumisen äärelle, sanoo Sairaanhoitajaliiton puheenjohtaja Nina Hahtela.


Lisätiedot: 
Sairaanhoitajaliitto, Nina Hahtela, p. +358 10 321 3331, nina.hahtela@sairaanhoitajat.fi
Sairaanhoitajaliitto, Katri Tuomainen, p. +358 10 321 3321, katri.tuomainen@sairaanhoitajat.fi

Lue lisää

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *