Siirry sisältöön
Sairaanhoitajapäivät Liity jäseneksi Asiointipalvelu
In English Haku

Suomen Sairaanhoitajien jäsenmaksut pysyvät ennallaan

uutinen

Suomen Sairaanhoitajien valtuusto kokoontui valtuustokauden viimeiseen kokoukseen 26.–27.11. Helsingissä. Puheenjohtajaksi kaudelle 2023–2025 valittiin Heljä Lundgrén-Laine ja varapuheenjohtajaksi Terhi Reunama. Myös hallituksen kokoonpano uudistui, lue koko uutinen.  Luottamustehtävävalintojen lisäksi valtuusto päätti pitää vuoden 2023 jäsenmaksut ennallaan sekä käsitteli muun muassa toiminta- ja taloussuunnitelmaa.

Suomen Sairaanhoitajat ry:n jäsenmaksut vuonna 2023:

  • varsinaiset jäsenet 50 euroa
  • yrittäjäjäsenet 50 euroa
  • opiskelijajäsenet 15 euroa
  • eläkeläiset 35 euroa

Alennettu jäsenmaksu 35 euroa seuraaville ryhmille:

  • työttömät (vuosi kerrallaan kalenterivuoden loppuun)
  • kuntoutustuella olevat
  • perhevapaalla olevat.

”Pidämme jäsenmaksut ennallaan, koska haluamme, että mahdollisimman monella sairaanhoitajalla on mahdollisuus kuulua oman alan ammatilliseen yhdistykseen. Haluamme tukea sairaanhoitajien ammatillista kehittymistä ja hyvinvointia.  Pidämme tärkeänä, että meillä on alennetut jäsenmaksut työttömille, kuntoutustuella ja perhevapaalla oleville, jotta jäsenemme pysyvät mukanamme myös silloin, kun eivät ole aktiivisesti työelämässä”, sanoo valtuuston puheenjohtaja Minna Peltomaa.

Olemme jäseniä varten 

Toiminta- ja taloussuunnitelmassa korostui aikaisempien jo päätettyjen uudistettujen toimintamallien käyttöönoton jatkaminen ja kehittäminen. Näistä tärkeimpänä on verkostoimaisen toiminnan vahvistaminen, joka tähtää jäsenten tasalaatuisiin ja tasa-arvoisiin palveluihin kaikkialla Suomessa. Haluamme palvella jäseniämme paremmin ja sujuvammin. Siksi pyrimme järjestämään jäsentemme näköistä toimintaa ja tapahtumia, jotka houkuttelevat kaikkia mukaan yhteiseen toimintaan.

Me tulemme työpaikoille

Haluamme näkyä siellä, missä jäsenemme ovat, sosiaali- ja terveydenhuollon työpaikoilla. Loppuvuoden ja kevään ajan jalkaudumme ensin kokeiluluontoisesti Uudenmaan työpaikoille, tapahtumiin sekä oppilaitoksiin. Meidät saa kutsua piipahtamaan ja kertomaan vaikka ammatillisista työkalukorteista tai suosituista webinaareistamme. Seuraa ilmoitteluamme somessa tai laita viestiä info@sairaanhoitajat.fi.

Auli Luostarinen kutsuttiin kunniajäseneksi

Suomen Sairaanhoitajien kunniajäseneksi kutsuttiin Auli Luostarinen Savon sairaanhoitajista. Savon sairaanhoitajat ry:n hallitus anoi pitkäaikaiselle jäsenelleen Kuopion yliopistollisen sairaalan ylihoitaja Auli Luostariselle kunniajäsenyyttä. Auli Luostarisella on erinomaiset yhteistyötaidot ja laajat toimintaverkostot. Hän on käyttänyt laajasti hyödyksi työn tekemiseen vaikuttavia erilaisia tietolähteitä ja on aina ollut valmis jakamaan tietonsa muiden kanssa. Hänen ansionsa hoitotyön menestymiselle Kuopion yliopistollisessa sairaalassa on ollut merkittävä. Kunniajäseniksi voidaan vuosittain kutsua alueyhdistysten ehdotusten perusteella henkilöitä, jotka ovat ansiokkaasti työskennelleet Suomen Sairaanhoitajien tavoitteiden toteuttamiseksi.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *