Siirry sisältöön
Sairaanhoitajapäivät Liity jäseneksi Asiointipalvelu
In English Haku

Suunnittele haalarimerkki ja voita 100 euroa

tapahtuma

09.12.2022

Järjestäjä: Satakunnan sairaanhoitajat

Suunnittele Satakunnan sairaanhoitajien opiskelijajäsenille oma haalarimerkki ja voita 100 euron S-ryhmän lahjakortti!

Satakunnan sairaanhoitajat ry järjestää haalarimerkkikilpailun yhdessä kangasmerkit.comin kanssa, missä sinä voit suunnitella haluamasi haalarimerkin. Haalarimerkissä tulee lukea Satakunnan sairaanhoitajat tai sisältää Satakunnan sairaanhoitajien logon. Suunnitteluaikaa on 9.12. asti.

Suunnitelmien kesken järjestämme äänestyksen joulukuussa ja eniten ääniä saanut merkki voittaa. Voittomerkin suunnittelija saa 100 euron lahjakortin s-ryhmään, sekä merkit omalle luokalle. Voittomerkki toteutetaan alkuvuodesta 2023 ja niitä annetaan jatkossa liittymislahjana esimerkiksi info tilaisuuksissa. Satakunnan sairaanhoitajat ry ei tule koskaan myymään suunnittelemaasi merkkiä, vaan merkki on aina ilmainen. Voittaaksesi kisassa sinun on oltava Sairaanhoitajien opiskelijajäsen.

Nappaa tästä talteen logo merkkiä varten!

Tärkeää merkin suunnittelussa:
1. Merkissä on oltava Satakunnan sairaanhoitajat mainittuna
2. Merkin tulee noudattaa tekijänoikeuslakeja, eli valitettavasti Muumi-merkit tai muut meemit ja tunnetut hahmot ei pääse äänestykseen. (Ellette ole todistettavasti saaneet kuvan käyttöön lupaa.)
3. Merkin ohjekoko on 8x8cm, tekniikkana digipainatus + brodeeraus, mutta mennään luovuus edellä!
4. Kun lähetät meille suunnitelman, niin annat oikeuden julkaista merkin äänestyksessä.

Lähetä suunnitelma 9.12. mennessä sähköpostilla pauliina.kuusisto@diak.fi. Samasta osoitteesta voit myös kysyä, jos kilpailussa herää kysymyksiä.

Haalarimerkin toteuttaa kangasmerkit.com Linkistä voit tutustua tarkemmin merkkitekniikoihin sekä heidän antamiin ohjeisiin. Merkit käyvät arvioitavana myös kangasmerkit.comilla ennen äänestystä. He arvioivat onko suunnitelmasta mahdollista toteuttaa suunnitelman mukaista merkkiä. Ilmoitamme mikäli he arvioivat, että suunnitelmaa olisi hyvä muokata, jotta merkki olisi paras mahdollinen.

Rohkeasti suunnitelmia toteuttamaan!