Siirry sisältöön
Sairaanhoitajapäivät Liity jäseneksi Asiointipalvelu
In English Haku

10 %:n alennus Feelia Ruokakauppaan

Tilaa kuumennusta vaille valmista kotiruokaa Feelia Ruokakaupasta ja arki rullaa rennosti. Ruoat mahtuvat pieneen tilaan ja säilyvät pitkään jääkaapissa. Saat tilauksen kotiovellesi muutamassa päivässä, asuitpa missäpäin Suomea tahansa! Valikoimassa on yli 100 kotiruokaa, jotka valmistetaan Suomessa kotimaisista raaka-aineista ja lähituottajia suosien. Erikoisruokavaliot on huomioitu valikoimassa hyvin, muun muassa gluteenittomia ja kasvisvaihtoehtoja löytyy runsaasti. Toimitusmaksu on 7,90 euroa ja yli 100 euron tilauksille saa ilmaisen toimituksen.

Suomen Sairaanhoitajien jäsenenä saat 10 % alennusta Feelia Ruokakaupasta. Saat lisäksi kertaluontoisena superetuna 10 euron ostosrahan, kun teet tilauksen ajalla 12.12.2023-31.1.2024. Huomioithan, että voit käyttää vain yhden alennuskoodin/tilaus.

Lue lisää Feelia Ruokakaupasta ja tutustu valikoimaan jo valmiiksi Feelia Ruokakaupan sivulta.

Kirjautuessasi ensimmäisen kerran asiointipalveluun, klikkaa sivun alalaidassa olevaa ”Tilaa uusi salasana tästä” -linkkiä. Aikaisempi salasanasi ei ole voimassa. Anna oma sähköpostiosoitteesi ja klikkaa ”Tilaa uusi salasana”. Saat sähköpostiisi viestin, josta löydät sekä jäsennumerosi että linkin, josta pääset määrittämään itsellesi haluamasi salasanan. Kopioi jäsennumerosi viestistä ja klikkaa linkkiä. Lue lisää asiointipalvelustamme.

Kiinnoistuitko tästä jäsenedusta? Tutustu kaikkiin etuihin ja liity meihin nyt.