Siirry sisältöön
Sairaanhoitajapäivät Liity jäseneksi

Hyppää siivelle – ennakkotiedote opintomatkoista maailmalle!

uutinen

Uutena jäsenetuna järjestämme tänä vuonna opintomatkoja. Niitä on kaksi tulevana syksynä, Viroon ja Isoon-Britanniaan.

Viron matka on syyskuussa, viikolla 37. Pääsemme tutustumaan terveydenhuoltoon sekä hoitotyöhön ja sen koulutukseen ainakin Tallinnassa ja Tartossa. Emäntinämme ovat muun muassa kollegat Viron sairaanhoitajaliitosta.

Ison-Britannian matka on marraskuussa, viikolla 47. Pääsemme tutustumaan erityisesti laajavastuisen hoitotyön (Advanced Practice Nursing, APN) koulutukseen ja käytännön toteutukseen. Emäntämme on maailman sairaanhoitajaliiton ICN:n APN-verkoston puheenjohtaja Melanie Rogers. Matka suuntautuu ainakin Manchesteriin ja Lontooseen.

Matkajärjestelyt ovat käynnissä ja tiedotamme niistä paremmin, kun asiat selviävät lisää (hinnat, aikataulut, ohjelma…). Joka tapauksessa kumpaankin matkaan sisältyy kolme päivää ammatillista sisältöä, jotta niihin voi hakea opintoapurahaa.

Pysyhän kuulolla ja lähde mukaan! Kerro alustavasti olisitko kiinnostunut lähtemään  mukaan ja halutessasi myös toiveistasi matkan sisällöiksi. Matkat on tarkoitettu liiton jäsenille.

Lisätietoja: kansainvälisten asioiden päällikkö Anna Suutarla, anna.suutarla(at)sairaanhoitajat.fi

Lisäys uutiseen26.3.2018: matkajärjestelyjen aikataulu on usean toimijan yhteistyöstä johtuen viivästynyt. Näitä opintomatkoja varten järjestetään kevään kuluessa erillinen opintoapurahahaku eli eivät ole sidoksissa muiden opintoapurahojen hakuaikatauluun. Tiedotamme asiassa heti lisää, kun kokonaispaketti on valmis!

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

sulje
Osta lippusi hoitotyön huipputapahtumaan!