Siirry sisältöön
Sairaanhoitajapäivät Liity jäseneksi Asiointipalvelu
In English Haku

Miltä kuulostaisi, jos sinä olisit kummisairaanhoitaja?

uutinen

Pohjois-Karjalan sairaanhoitajat ry aloittaa yhteistyön Karelia ammattikorkeakoulun hoitotyön koulutusohjelman kanssa.  Uusi toiminta on nimeltään kummisairaanhoitaja. Kummisairaanhoitaja- toiminta sisältyy sairaanhoitajakoulutukseen. Kummisairaanhoitajan tehtävä on olla sairaanhoitajaryhmän ammatillisen kasvun tukena koko koulutuksen ajan.

Kummisairaanhoitaja-toiminnan tavoitteena on saada vähintään jokaiselle sairaanhoitajaopiskelijoiden koulutusryhmälle oma kummisairaanhoitaja. Kummisairaanhoitaja-toiminta muotoutuu jokaisen ryhmän mukaan; Sairaanhoitajaopiskelijat saavat esittää toiveita, miten haluavat kummisairaanhoitajan näkyvän heidän opiskelussaan. Toiminta aloitetaan toisiinsa tutustumisella. Koronapandemian etenemisestä riippuu, mikä tapaamismuoto voidaan toteuttaa. Tavoitteena on, että kummisairaanhoitaja ja ryhmä tapaisivat vähintään kerran lukukaudessa, mutta useampikin tapaaminen on tietenkin mahdollista molempien osapuolten resurssit huomioiden. Kummisairaanhoitajatoiminta sijoitetaan tutor-tunneille.

Toiminta aloitetaan aluksi pilottiryhmän STHNK20 sairaanhoitajakoulutusryhmän kanssa tammikuussa 2021. Pilotti kummisairaanhoitaja on jo ryhmälle valmiina.

Pohjois-Karjalan sairaanhoitajat ry hakee nyt jäsenistöstään toiminnasta kiinnostuneita sairaanhoitajia, joiden kummisairaanhoitajuus alkaa syksyllä 2021 ja siitä eteenpäin. Tarkemmat tiedot ryhmästä ja kummitoiminnasta lähetetään lähempänä @postilla.

Ilmoita kiinnostuksesi: mhellevikokko@gmail.com

 – Otsikoi viesti: kummisairaanhoitaja

– Liitä viestiin puhelinnumero (yhteydenottoa varten toiminnan alkaessa)

Ystävällisin terveisin,

Pohjois-Karjalan sairaanhoitajat ry

nor

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *