Suositut webinaarimme jatkuvat elokuussa

Kesätauon ja hyvin ansaittujen kesälomien jälkeen suositut webinaarimme jatkuvat. Elokuussa lähdemme liikkeelle vauhdilla, sillä luvassa on useita webinaareja. 14.8. 2019 klo 14-15 on luvassa webinaari ISBAR-työkalusta ja sen käytöstä. Luennoitsijana toimii ISBAR-työkalun kehittämisessä mukana ollut asiantuntija Petra Kupari. Petra toimii tällä hetkellä Fiocan koulutussuunnittelijana. Ilmoittaudu ISBAR-webinaariin tästä linkistä.

19.8.2019 klo 14-15 käydään webinaarissa läpi NEWS-työkalua ja sen käyttöä. Luennoitsijana toimii Minna Peltomaa, joka on ollut  työkalun käyttöönotossa mukana. Minna toimii kliinisenä asiantuntijana TAYS:ssa teho-osastolla. Ilmoittaudu NEWS-webinaariin tästä linkistä.

22.8.2019 klo 14-15 aiheena on Neuropsykiatristen piirteiden tunnistaminen. Luennoitsijana toimii mielenterveyshoitaja ja neuropsykiatrinen valmentaja Noora Siljander, joka työskentelen HUS lastenpsykiatriassa. Ilmoittaudu Neuropsykiatristen piirteiden tunnistaminen-webinaariin tästä linkistä.

28.8.2019 klo 14-15 webinaari käsittelee cABCDE-työkalua ja sen käyttöä. Luennoitsijana toimii sairaanhoitaja YAMK Tiina Stenman, joka on ollut kehittämässä cABCDE-korttia ja -esitettä. Ilmoittaudu cABCDE-webinaariin tästä linkistä.

Katso myös syyskuun webinaarit tästä.

5 kommenttia artikkeliin ”Suositut webinaarimme jatkuvat elokuussa

 1. Kiitos näistä webinaareista ja kiitos kun niiden tallenteet ovat katsottavissa jälkikäteen. Onko PEWSistä tulossa myös webinaaria?

  • Hei!
   Kiitokset kommentistasi. PEWS:stä on suunnitteilla webinaari ensi syksylle, mutta ajankohtaa ei ole vielä sovittu.

   Yt. Anne/Sairaanhoitajaliitto

 2. Hei!
  Olisiko mitenkään mahdollista saada jälkikäteen päästä kuuntelemaan ISBAR osio? En oo huomannut, että siihen ollut ilmoittautuminen jo

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *