Siirry sisältöön
Sairaanhoitajapäivät Liity jäseneksi Asiointipalvelu
In English Haku

Vuokraa Turun huoneistoa

Varsinais-Suomen sairaanhoitajat vuokraa Turussa sijatsevaa päiväkäyttöön soveltuvaa kaksiota (keittiösyvennys, sauna ja parveke) Suomen Sairaanhoitajien jäsenille. Huoneistossa voi kokoustaa sekä järjestää juhlia ja tapaamisia. Alueyhdistyksen verkostot voivat käyttää tilaa ilmaiseksi varaustilanteesta riippuen.

Osoite
Seppelkatu 9 A 30, 20720 Turku.

Hinta
Käyttömaksu alle 4h käytöstä 25€ ja koko päivän käytöstä 50€. Käyttömaksu tulee olla suoritettuna 4 vrk:n sisällä varaamisesta. Peruutusmaksu 5€. Alueyhdistyksen tili on Osuuspankissa FI9057169020051723. Käyttömaksuun sisältyy huoneiston astioiden ja siellä olevien kodinkoneiden käyttö. Huoneistossa ei ole yöpymismahdollisuutta.

Haluatko vuokrata huoneiston?
Ota yhteyttä Varsinais-Suomen sairaanhoitajiin vsshhuoneisto@gmail.com.

Huoneiston säännöt
Huomioithan naapurit ollessasi huoneistossa. Huoneistossa tai sen hallintatiloissa on tupakointi ehdottomasti kielletty (myös parvekkeella). Huoneisto on allergiaystävällinen, huomioithan tämän hajusteiden ja lemmikkieläinten osalta.

Huoneisto jätetään lähtiessä siivottuna ja astiat pestyinä. Asunnosta löytyy kansio, josta löydät käyttö- ja toimintaohjeet. Tarvittaessa jälkilaskutetaan siivouskulut sekä irtaimiston tai kiinteiden varusteiden rikkoutumisesta perittävät kulut (vastaa uuden tuotteen hintaa).

Avaimien toimituksesta sovitaan varausta hoitavan tahon kanssa, ja lähtiessä ne jätetään huoneistolle. Huoneistosta on poistuttava klo 22.30 mennessä. Avaimia ei saa luovuttaa ulkopuolisille.