Siirry sisältöön
Sairaanhoitajapäivät Liity jäseneksi Asiointipalvelu
In English Haku

Sairaanhoitajapäivät 2024

koulutus

02.10.2024 – 03.10.2024

Suomen Sairaanhoitajien järjestämät Sairaanhoitajapäivät pidetään 2.–3.10.2024 Helsingin Messukeskuksessa. Kyseessä on Suomen suurin hoitotyön täydennyskoulutus- ja näyttelytapahtuma, joka kokoaa yhteen laajan joukon sairaanhoitajia, opiskelijoita ja esihenkilöitä hoitotyön eri aloilta ja työyksiköistä. Tule päivittämään osaamistasi, hakemaan uutta tietoa ja tapaamaan kollegoita ympäri Suomen.

Vahvista osaamistasi

Koulutuspäivien teema on tänä vuonna Vahvista osaamistasi. Päivien ohjelma on rakennettu yhdessä jäsenistömme kanssa ja se on räätälöity nimenomaan sairaanhoitajien laajaa ammattikuntaa silmällä pitäen. Ohjelma kokonaisuudessaan julkaistaan lipunmyynnin aloituksen yhteydessä.

Luento-ohjelmassa esitellään kliinisten aiheiden lisäksi esimerkiksi potilasturvallisuutta, johtamista ja työskentelykulttuuria. Asiantuntijajaostomme luennoivat laaja-alaisesti tämän hetken hoitotyöstä ja sen tulevaisuudesta. Mukana luennoimassa ovat Suomen Syöpäsairaanhoitajat, Suomen Verisuonihoitajat, Astma- ja allergiahoitajat, Suomen Unihoitajaseura ja Lastensuojelun sairaanhoitajat.

Näiden luentojen lisäksi keynote-puheenvuoroissa nostetaan esille pinnalla olevia teemoja. Keskiviikkona kouluttajapsykoterapeutti Maaret Kallio johdattelee mielenrauhan löytämiseen sairaanhoitajan työssä ja elämässä. Torstaina puolestaan Juhani Knuuti herättelee luennoissaan miettimään, miksi virheelliset terveysuskomukset pysyvät, vaikka tutkittu tieto lisääntyy. Lisäksi luvassa on kansainvälistä hoitotyön johtamisen näkökulmaa, kun toivotamme lavalle tervetulleeksi WHO:n (World Health Organization) Margrieta Langinsin.

Tutustu ohjelmaan luento-oppaista:
Luento-opas 2.10.2024
Luento-opas 3.10.2024

Uutuutena työpajat!

Paljon toivotut työpajat ovat osa tämän vuoden ohjelmaa. Osallistujat pääsevät sukeltamaan nopean ensiarvion ja hätäpotilaan alkutoimiin (MET Alliance of Finland), infektioiden torjuntaan (Suomen Hygieniahoitajat), haavanhoitoon (Suomen Haavanhoitoyhdistys) ja diabeteksen hoitamiseen (Diabeteshoitajat).

Sairaanhoitajapäivät kiinnostavat myös näytteilleasettajia

Näytteilleasettaja, myynnissä luotamme yhteistyökumppaniimme Helsingin Messukeskukseen. Tämän vuoden näyttelymyynti on alkanut loistavasti ja yli puolet paikoista on jo myyty.

Jos olet kiinnostunut osallistumaan tapahtumaan näytteilleasettajana, löydät lisätietoja Messukeskuksen sivuilta.

Vapaaehtoiseksi tapahtumaan

Sairaanhoitajapäivien vapaaehtoistiimissä olet mukana rakentamassa vuoden parasta hoitotyön täydennyskoulutus- ja näyttelytapahtumaa. Työskentelet monipuolisissa tapahtuman avustustehtävissä, esimerkiksi infopisteellä, luentosaliavustajana tai oppaana. Vapaaehtoishaku aukeaa kevään aikana.

Vuoden 2023 Sairaanhoitajapäivien tunnelmia alla olevassa videossa.

Maksu- ja sopimusehdot
Tapahtuman tietosuojaseloste