Siirry sisältöön
Sairaanhoitajapäivät Liity jäseneksi Asiointipalvelu
In English Haku

Etsimme määräaikaista tapahtumakoordinaattoria

uutinen

Osaava tapahtumakoordinaattori, tule mukaan kansalliseen tiimiin rakentamaan Helsingissä kesäkuussa 2025 järjestettävää hoitotyön maailmankongressia.

Tapahtumasta

Järjestettävä tapahtuma on kansainvälisen sairaanhoitajaliiton, International Council of Nurses (ICN), hoitotyön maailmankongressi. Se järjestetään kahden vuoden välein eri maissa. Suomen Sairaanhoitajat on kumppanina Helsingin kongressin järjestämisessä.
Kongressi järjestetään 5.-13.6.2025 Helsingin Messukeskuksessa, ja paikalle odotetaan noin 6000 sairaanhoitajaa ympäri maailman.

Tehtävästä

Pääset mukaan asiantuntijatiimiin tekemään Hoitotyön maailmankongressi ICN 2025 -huipputapahtumaa. Työhösi kuuluu laajasti kongressin järjestämiseen liittyviä tehtäviä. Näitä ovat muun muassa opiskelijatapahtuman suunnittelu ja koordinointi, ammatillisten opintokäyntien järjestämiseen osallistuminen, erilaisten oheistapahtumien ja avajaistapahtuman suunnittelu ja koordinointi.

Tehtävässä vaaditaan vahvaa tapahtumaosaamista, hyviä vuorovaikutustaitoja ja kykyä sujuvaan suulliseen ja kirjalliseen ilmaisuun, erinomaista englannin kielen taitoa sekä kykyä itsenäiseen työotteeseen annettujen tehtävien puitteissa. Muu kielitaito sekä järjestötyön ja hoitotyön tuntemus lasketaan eduiksi.

Lähitiimiisi kuuluu kongressin Suomen projektipäällikön lisäksi muita asiantuntijoita Suomen Sairaanhoitajien 11 henkilön asiantuntijatiimistä. Lisäksi teet läheistä yhteistyötä kansallisten ja kansainvälisten yhteistyöverkostojen sekä niin kotimaisen kuin globaalin kongressipalvelutoimiston kanssa.

Osa kongressin tehtävistä kuuluu ICN:n vastuulle, osa Suomen Sairaanhoitajien ja osa on kansallisen ja globaalin kongressipalvelutoimiston tehtäviä. Sinun tehtäväsi liittyvät Suomen Sairaanhoitajien vastuulla oleviin kokonaisuuksiin: avajaisten ohjelma, vapaaehtoiset, ammatilliset opintokäynnit, sosiaalinen ja kulttuurinen ohjelma, erilaisiin kysymyksiin vastaaminen.

Tarjoamme

Mielenkiintoisen tehtäväkokonaisuuden, jossa pääset yhteistyössä ja asiantuntijatiimin ohjauksessa tekemään ainutlaatuista tapahtumaa. Saat kattavan perehdytyksen tehtävään sekä työyhteisön ja esihenkilön tuen, jotta menestyt tehtävässä parhaalla mahdollisella tavalla. Palkan lisäksi tarjoamme lounas-, työmatka- ja virkistysedut sekä kattavat työterveyshuollon palvelut.

Työskentelemme sujuvasti hybridinä: voit työskennellä osan viikkoa etänä ja/tai tulla valoisiin toimitiloihimme Pasilaan.

Työsuhde on määräaikainen 30.6.2025 asti. Toivomme, että voit aloittaa työt mahdollisimman pian.

Odotamme

Tuot mukanasi tapahtuma-alan asiantuntemuksen lisäksi innostuneen otteen kongressin tekemiseen. Kongressille on jo monin osin valmiit raamit, mutta niiden sisällä on mahdollisuus vaikuttaa erilaisiin ratkaisuihin.

Tehtävän menestyksekäs hoitaminen vaatii hyvät projektinhallintataidot ja kyvyn toimia osana tiimiä.

Olisitko sinä uusi tiimikaverimme? Lähetä CV:si ja hakemuksesi palkkatoivomuksineen 31.5.2024 mennessä: anne.pauna@sairaanhoitajat.fi.  

Odotamme innolla tutustumista osaamiseesi ja näkemyksiisi. Haastattelemme hakijoita jo hakuaikana – toimithan siis nopeasti.

Suomen Sairaanhoitajat on sairaanhoitajien ammatillinen yhteisö. Tuemme sairaanhoitajia ammattitaidon vahvistamisessa ja omasta hyvinvoinnista huolehtimisessa. Työnantajana uskomme yhteistyön ja avoimuuden voimaan. Meillä jokainen asiantuntija vastaa omasta asiantuntijuusalueestaan, mutta saa siihen työyhteisön vahvan tuen.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *