Siirry sisältöön
Sairaanhoitajapäivät Liity jäseneksi Asiointipalvelu
In English Haku

Emma-teatteriin katsomaan Kultaranta-komediaa jäsenetuhintaan

Lähde Naantalin Emma Teatteriin katsomaan hillittömän hauskaa Kultaranta-kesäkomediaa, joka pureutuu presidenttien puolisoiden persooniin. Saat jäsenetuna liput 33 €/ kpl (norm. 36,50 € – 45 €. katsomolohkosta riippuen). Etuhinta on voimassa koko kesän, ja se on kaikkiin katsomolohkoihin. Lunastusmäärä ei ole rajattu.

Kaiken takana on… puoliso! Tänä kesänä Emma Teatterin komedia kertoo työstä, johon ei haeta ja johon ei voi kouluttautua. Sukella siis mukaan tasavallan vaativimpaan pestiin eli presidenttien puolisoiden arkeen. Komedian ovat käsikirjoittaneet Satu Rasila ja Jaakko Saariluoma – Saariluoma myös ohjaa esityksen.

Kirjautuessasi ensimmäisen kerran asiointipalveluun, klikkaa sivun alalaidassa olevaa ”Tilaa uusi salasana tästä” -linkkiä. Aikaisempi salasanasi ei ole voimassa. Anna oma sähköpostiosoitteesi ja klikkaa ”Tilaa uusi salasana”. Saat sähköpostiisi viestin, josta löydät sekä jäsennumerosi että linkin, josta pääset määrittämään itsellesi haluamasi salasanan. Kopioi jäsennumerosi viestistä ja klikkaa linkkiä. Lue lisää asiointipalvelustamme.

Kiinnostuitko tästä jäsenedusta? Liity meihin nyt.