Siirry sisältöön
Sairaanhoitajapäivät Liity jäseneksi Asiointipalvelu
In English Haku

Maksuton SATS Online

Voi paremmin maksuttoman Sats Online -palvelun avulla tai treenaa jäsenetuhintaan Elixian eri toimipisteissä.

SATS Onlinen kautta sinulla on käytössäsi laaja yli 750 harjoitteen valikoima, jossa on riittävästi haastetta ja vaihtelua eri tasoisille liikkujille. Valikoimaa päivitetään säännöllisesti ja harjoitteiden avulla jaksat paremmin sekä työssä että vapaa-ajalla. Kokeile työhyvinvointia edistäviä taukojumppia tai vaikka tanssi- ja liikkuvuustunteja. Tutustu, pysy kunnossa ja voi hyvin!

Voit lisäksi treenata ELIXIASSA jäsenetuhintaan – saat 15 %:n alennuksen ELIXIAn 12 kk:n jäsenyydestä. Lue lisää täältä.

Miten otat SATS Onlinen käyttöösi?

Löydät yrityskoodin ja kirjautumisohjeet asiointipalvelustamme kohdasta ”vapaa-ajan jäsenedut”. Kirjautuessasi ensimmäisen kerran asiointipalveluun, klikkaa sivun alalaidassa olevaa ”Tilaa uusi salasana tästä” -linkkiä. Aikaisempi salasanasi ei ole voimassa. Lue lisää asiointipalvelustamme.

Kirjautuessasi ensimmäisen kerran asiointipalveluun, klikkaa sivun alalaidassa olevaa ”Tilaa uusi salasana tästä” -linkkiä. Aikaisempi salasanasi ei ole voimassa. Anna oma sähköpostiosoitteesi ja klikkaa ”Tilaa uusi salasana”. Saat sähköpostiisi viestin, josta löydät sekä jäsennumerosi että linkin, josta pääset määrittämään itsellesi haluamasi salasanan. Kopioi jäsennumerosi viestistä ja klikkaa linkkiä. Lue lisää asiointipalvelustamme.

Kiinnoistuitko tästä jäsenedusta? Liity meihin nyt.