Siirry sisältöön
Sairaanhoitajapäivät Liity jäseneksi Asiointipalvelu

Maksuton Mentra by SATS (ent. Elixia Online Training)

Mentra by SATS -palvelu korvaa 1.6.2022 poistuvan ELIXIA Online Training -palvelun.

Mentran kautta sinulla on käytössäsi laaja yli 500 harjoitteen valikoima, jossa on riittävästi haastetta ja vaihtelua eri tasoisille liikkujille. Valikoimaa päivitetään säännöllisesti ja harjoitteiden avulla jaksat paremmin sekä työssä että vapaa-ajalla. Kokeile työhyvinvointi edistäviä taukojumppia tai vaikka tanssi- ja liikkuvuustunteja. Tutustu, pysy kunnossa ja voi hyvin!

Miten otat Mentran käyttöösi?

Koska Mentra by SATS on täysin uusi palvelu, kaikkien sitä käyttävien Suomen Sairaanhoitajien jäsenten tulee luoda Mentraan uusi profiili. Vanha ELIXIA online -profiili ei valitettavasti siirry Mentraan. Löydät yrityskoodin ja kirjautumisohjeet asiointipalvelustamme kohdasta vapaa-ajan jäsenedut. Kirjautuessasi ensimmäisen kerran asiointipalveluun, klikkaa sivun alalaidassa olevaa ”Tilaa uusi salasana tästä” -linkkiä. Aikaisempi salasanasi ei ole voimassa. Lue lisää asiointipalvelustamme.

Kirjautuessasi ensimmäisen kerran asiointipalveluun, klikkaa sivun alalaidassa olevaa ”Tilaa uusi salasana tästä” -linkkiä. Aikaisempi salasanasi ei ole voimassa. Anna oma sähköpostiosoitteesi ja klikkaa ”Tilaa uusi salasana”. Saat sähköpostiisi viestin, josta löydät sekä jäsennumerosi että linkin, josta pääset määrittämään itsellesi haluamasi salasanan. Kopioi jäsennumerosi viestistä ja klikkaa linkkiä. Lue lisää asiointipalvelustamme.

Kiinnoistuitko tästä jäsenedusta? Liity meihin nyt.

sulje
Lue lisää ja liity!