Siirry sisältöön
Sairaanhoitajapäivät Liity jäseneksi Asiointipalvelu
In English Haku

Maksuton SATS Online

SATS Onlinen kautta sinulla on käytössäsi laaja yli 800 harjoitteen valikoima, jossa on riittävästi haastetta ja vaihtelua eri tasoisille liikkujille. Valikoimaa päivitetään säännöllisesti ja harjoitteiden avulla jaksat paremmin sekä työssä että vapaa-ajalla. Kokeile työhyvinvointi edistäviä taukojumppia tai vaikka tanssi- ja liikkuvuustunteja. Tutustu, pysy kunnossa ja voi hyvin!

Miten otat SATS Onlinen käyttöösi?

Löydät yrityskoodin ja kirjautumisohjeet asiointipalvelustamme kohdasta vapaa-ajan jäsenedut. Kirjautuessasi ensimmäisen kerran asiointipalveluun, klikkaa sivun alalaidassa olevaa ”Tilaa uusi salasana tästä” -linkkiä. Aikaisempi salasanasi ei ole voimassa. Lue lisää asiointipalvelustamme.

Kirjautuessasi ensimmäisen kerran asiointipalveluun, klikkaa sivun alalaidassa olevaa ”Tilaa uusi salasana tästä” -linkkiä. Aikaisempi salasanasi ei ole voimassa. Anna oma sähköpostiosoitteesi ja klikkaa ”Tilaa uusi salasana”. Saat sähköpostiisi viestin, josta löydät sekä jäsennumerosi että linkin, josta pääset määrittämään itsellesi haluamasi salasanan. Kopioi jäsennumerosi viestistä ja klikkaa linkkiä. Lue lisää asiointipalvelustamme.

Kiinnoistuitko tästä jäsenedusta? Liity meihin nyt.