Siirry sisältöön
Liity jäseneksi

Verkkoluentosarja tunnelukoista jäsenille 29 € (norm. hinta 49 €)

Sairaanhoitajaliiton jäsenenä saat kouluttaja ja itsetuntemusohjaaja Eevi Minkkisen verkkoluentosarjan tunnelukoista 29 eurolla (norm. hinta 49 euroa). Tunnelukot ovat usein lapsuudessa ja nuoruudessa syntyneitä skeemoja, jotka tuovat ymmärrystä siihen, miksi toimimme kuten toimimme, miksi tietyt tunteet ja kokemukset toistuvat elämässämme.  Luentosarja sisältää 5 syvällistä luentoa (n. 60 – 75min). Luentosarjassa tutkitaan 18 eri tunnelukon syntymekanismia, sitä miten ne näkyvät käyttäytymisessä ja mitä tunnelukoilla yritetään ”ratkaista” ja varsin usein tavalla, joka tuo elämäämme henkistä kipua ja kärsimystä. Sen lisäksi käsitellään sitä, mikä on kunkin tunnelukon vapautumisessa ja työstämisessä tärkeää.

Luentojen lisäksi on pieniä ohjattuja harjoituksia oman prosessin tueksi. Voit ladata kaiken materiaalin, myös videot, talteen omalle koneellesi ja kuunnella ja katsoa niitä kun sinulle sopii. Tarvitset vain toimivan nettiyhteyden. Aiempaa kokemusta tunnelukkojen kanssa työskentelystä ei tarvitse

Eevi kirjoittaa blogia Hidasta elämää sivustolle ja Eevin kirja Ole itsellesi armollinen julkaistiin alkuvuodesta 2018. Eevi uskoo että suorituskeskeisessä ja ihannekuvien täyteisessä ajassamme tarvitsemme ennen kaikkea inhimillistä itsetuntemusta, armollisuutta ja myötätuntoa tiellemme.

Tilaa verkkoluentosarja tästä