Siirry sisältöön
Sairaanhoitajapäivät Liity jäseneksi Asiointipalvelu
In English Haku

Alennusta Tunnelukot-verkkoluentosarjasta

Opi itsetuntemusta ja selvitä tunnelukkosi kouluttaja Eevi Vuoriston verkkoluentosarjalla. Jäsenhinta 89 €, norm. 119 €.

Verkkokurssilla opit ymmärtämään millaiset kokemukset altistavat tunnelukoille, miten erilaiset tunnelukot näkyvät käyttäytymisessämme ja ennen kaikkea olossamme. Kun emme tunnista lukkojamme, ne usein ohjaavat alitajuisesti käyttäytymistämme.

Verkkokurssi sopii sinulle joka:

💚 Olet taipuvainen ylisuorittamaan ja tiedät jo, että hellittäminen ei onnistu vaan tahdonvoimalla
💚 Et oikein tiedä miten vaativien tunteiden kanssa ollaan, joten tunteiden välttäminen tai niistä käsin reagoiminen on sinulle tutumpaa
💚 Olet taipuvainen ylimiellyttämään, ja tiedät että sinun olisi hyvä opetella parempia raja taitoja
💚 Jos pelkäät että sinulle suututaan tai että sinut hylätään, valitset mielummin ylisopeutua itsesi terveen puolustamisen sijaan 
💚 Huomaat että elämässäsi toistuu samankaltaiset kaavat etkä oikein tiedä miten toimia toisin
💚 Haluat oppia ymmärtämään ja hyväksymään itseäsi syvemmin
💚 Haluat löytää keinoja vaativien tunteiden kohtaamiseen itseäsi hylkäämättä

Kirjautuessasi ensimmäisen kerran asiointipalveluun, klikkaa sivun alalaidassa olevaa ”Tilaa uusi salasana tästä” -linkkiä. Aikaisempi salasanasi ei ole voimassa. Anna oma sähköpostiosoitteesi ja klikkaa ”Tilaa uusi salasana”. Saat sähköpostiisi viestin, josta löydät sekä jäsennumerosi että linkin, josta pääset määrittämään itsellesi haluamasi salasanan. Kopioi jäsennumerosi viestistä ja klikkaa linkkiä. Lue lisää asiointipalvelustamme.

Kiinnoistuitko tästä jäsenedusta? Liity meihin nyt.